Calculator
Calculator
 PROMOȚIE! Dobândă fixă de doar  4.99% la credite ipotecare, disponibilă doar în perioada 01.07.2024 - 31.07.2024.
 

Cine suntem

AI POINT S.R.L. este o firmă românească ce gestionează site-ul www.ipotecare.ro.

Date personale pe care le prelucrăm

AI POINT S.R.L. este o persoană împuternicită de operatorul SVN ROMANIA - COMMERCIAL REAL ESTATE ADVISORS S.R.L. pentru colectarea, transferul și distrugerea datelor cu caracter personal pe site-ul www.ipotecare.ro . Următoarele date cu caracter personal sunt prelucrate de noi în numele operatorului:

- Nume, prenume

- Email

- Telefon

- Stare civilă

- Data nașterii

- Date despre cetățenie și naționalitate

- Restanțe

- Chestionar refinanțare

- Venit – valoare, sursă

- Angajat la stat

- Date codebitor

De ce avem nevoie de ele

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm următoarele date cu caracter personal. Pregătirea unei oferte personalizate de către operatorul SVN CREDIT ROMANIA SRL.

- Nume, prenume – folosim aceste date pentru a vă personaliza adresarea

- Email – adresa de email o folosim pentru a vă transmite oferta

- Telefon – folosim numărul de telefon pentru a vă contacta cu detalii despre ofertă

- Stare civilă – această informație este folosită în calculul actuarial pentru a identifica cele mai bune oferte de credit pentru dumneavoastră.

- Data nașterii – această informație este folosită în calculul actuarial pentru a identifica cele mai bune oferte de credit pentru dumneavoastră.

- Date despre cetățenie și naționalitate – această informație este folosită în calculul actuarial pentru a identifica cele mai bune oferte de credit pentru dumneavoastră.

- Restanțe existente la credite – această informație este folosită în calculul actuarial pentru a identifica cele mai bune oferte de credit pentru dumneavoastră.

- Chestionar refinanțare – această informație este folosită în calculul actuarial pentru a identifica cele mai bune oferte de credit pentru dumneavoastră.

- Venit (valoare, sursă) – această informație este folosită în calculul actuarial pentru a identifica cele mai bune oferte de credit pentru dumneavoastră.

- Angajat la stat – această informație este folosită în calculul actuarial pentru a identifica cele mai bune oferte de credit pentru dumneavoastră.

- Date codebitor – această informație este folosită în calculul actuarial pentru a identifica cele mai bune oferte de credit pentru dumneavoastră.

Newsletter Ipotecare.ro:

- Nume, prenume – folosim aceste date pentru a vă personaliza adresarea.

- E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă transmite newsletter-ul.

Comportament online:

- Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri descriși în politica de cookies pentru a vă putea livra oferte personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagina noastră de cookie-uri la cookies

Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de către AI POINT SRL în numele SVN CREDIT ROMANIA SRL , în România. Găzduirea datelor dumneavoastră cu caracter personal are loc în Irlanda, la Google Cloud Emea Limited.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către Another Agency SRL care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru SVN CREDIT ROMANIA SRL , oferind serviciul de gestionare activități de marketing.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către Mailchimp care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru SVN CREDIT ROMANIA SRL., oferind serviciul de gestionare newsletter. Mailchimp este operat de către Intuit, Inc, o companie din Statele Unite. Conformitatea transferului internațional de date cu caracter personal este asigurată de apartenența Intuit, Inc la programul Data Privacy Framework, pentru care s-a acordat decizia de conformitate a transferurilor de date cu caracter personal de către Comisia Europeană.

Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul ofertelor vor fi ținute timp de un an de la ultima comunicare, dacă nu deveniți clientul operatorului SVN CREDIT ROMANIA SRL.

Datele cu caracter personal care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul newsletter-ului vor fi ținute timp de cinci ani de zile sau până când veți alege să vă retrageți consimțământul.

Datele dumneavoastră privind activitatea online vor fi ținute pe perioada de viață a cookie-urilor sau până când decideți să ștergeți cookie-urile.

Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la contact@ipotecare.ro.

Pentru newsletter aveți dreptul oricând să vă revocați consimțământul dat. Pentru acest lucru vă rugăm să ne contactați la contact@ipotecare.ro sau să dați dezabonare direct din newsletter.

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail contact@ipotecare.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a rezolva problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.